• Budapest Make Up Academy

Magunkról – a BPMUA Csapata

A  korábban “Smink Suli” névven futó – webes elérése: https://smink-suli.hu – irányvonal megújult fejezete a Budapest Make Up Academy. A korábbi “Smink Suli” formáció Gyimesi Szilvia Sminkmester nevéhez fűződik. Szilvia tanítványaként az Ő szakmai irányítása és mentorálása mellett “együtt” alapítottuk meg a Budapest Make Up Academy brandet. Az alapötletet Academiánk mottója adta: Trend, Tapasztalat, Tradíció!

Képzésünk első pillére a TREND! Követnünk kellett a Trendeket, és kvázi újra kellett gondolnunk eddigi működésünket! Az innováció elengedhetetlen eleme az általunk képviselt szakmának. Rengeteg ún. profi smink iskola működik Magyarországon, igazából tökéletes verseny működik ezen képzés kínálati oldalán! A szakma Trendje, hogy mindig a legújabb divat és stílus irányzatoknak megfelelő alkotás kerüljön ki a kezünk közül. Ezt alkalmaznunk kell oktatási modellünkre is, amit ún. Workshopok keretén belül valósítunk meg.

Képzésünk második pilléra a Tapasztalat! A worskhopokat azért szervezzük, hogy az Academia növendékeinek utógondozása folyamatos legyen! A legtöbb ún. iskola lényege, hogy befizeted a “tandíjat” – majd kapsz egy tanusítványt, hogy a kurzust elvégezted! De semmi több! Ezzel ellentétesen mi folyamatosan utógondozzuk volt tanulóink szakmai munkásságát. Ezért is szervezzük ezeket a Worskhopokat, hogy aki nyitott az újdonságra, és az innovációra – annak megadjuk a lehetőséget az Akadámiánk keretein belül továbbfejlődni. A fejlődés ugyanis soha nem áll meg! Mindig lesznek új módszerek – technológiák, kellékek, stílusok, amiket a folyamatos fejlődés és önképzés keretein belül egy képzett sminkesnek naprakészen tudnia kell! Az Alkotás szabadsága csak akkor válhat valóra, ha nincsenek korlátaink, nincs – mi akadályozza a fejlődésünket! 

Képzésünk harmadik pillére a Tradíció! Ragaszkodunk ahhoz a hagyományhoz, a smink készítés nem elsősorban egy szakma, megélhetés, hanem az Önkifejezés eszköze, az Alkotás szabadsága! Igazából Deák Ferenc bölcsessége villant eszünkbe, amikor megfogalmazódott bennünk az Alkotás szabadságának, önkifejezési eszközének vágya: Hass, alkoss, gyarapíts – és a Haza fényre derül! Önkifejezésünk, alkotásaink eszköze kíván lenni annak a köztudomású Hungarikumnak, hogy a magyar lányok a legszebbek! Mi valóban azon fáradozunk, hogy a magyar lányok, asszonyok a legszebbek legyenek átlagos hétköznapjaik és ünnepnapjaik alkalmával egyaránt!

Egy olyan képzési formát valósítunk meg Académiánk révén, amely a közösségi médiás megosztásával tevékenységeinek nem csak a szakmai célközönséget pozicionálja, hanem a laikusoknak is betekintést adhat a művészet eme pillanatnyi formájába! – tesszük mindezt azért, hogy kedvet kapj ahhoz, hogy te is szabadon alkothasd meg Önmagad a mindennapokra és az ünnepnapokra egyaránt!

 

Grécsi-Lajtai Rita

Budapest Make Up Academy

Vezetőoktató

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.

 • Önsminkelés

  Önsminkelés 💄

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. március 7., szerda
 • Sötét karikák eltüntetése

  Sötét karika eltűntetés

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. augusztus 13., hétfő
 • Smink munkába

  Munkába menő smink

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. január 9., kedd
 • Alkalmi smink

  Alkalmi smink 💄

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. április 22., vasárnap
 • Smink gyerek szemmel by Lara és Iza

  Smink gyerek szemmel by Lara és Iza

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. február 4., vasárnap
 • Színes körsatír – esti élő

  Színes körsatír 😍 Esti élő 💄

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. március 21., szerda
 • Törött paletta helyrehozása

  Törött paletta helyrehozása

  Közzétette: Grécs-Lajtai Rita makeup artist – 2018. január 20., szombat